Kako muškarci imitiraju žene na Instagramu
U VAZDUHU · urban flash

Da su muškarci sa Marsa, a žene sa Venere još uvek nije potvrđeno, ali da muškarci imaju jasan stav o tome šta žene zaista rade na društvenim mrežama, kakva je Instagram, konačno je potvrđeno. Prema njihovom odgovoru oblikovanom kao serija fotografija objavljenih na Instagram profilu @brosbeingbasic čini se da oni vide žene kao ozbiljne folirantkinje kojima niko ne ume tako dobro da se naruga, kao suprotan pol.

Instagram profil brosbeingbasic je urnebesno zabavan internet prostor na kojem možete naći fotografije muškaraca koji imitiraju najčešće poze i scenografiju sa ženskih Instagram profila. Očigledno je, po onome što ćete imati priliku da vidite u našoj galeriji, da muškarci žene vide kao one koje se rado fotografišu u kadi, dok jedu ili lakiraju nokte, a ono što najbolje skreće pažnju na besmislenost selfie kulture jeste činjenica da su muškarci veoma vešti u oponašanju žena, baš kao i da pokazuju koliko one nekada mogu biti šašave u želji da se promovišu putem društvenih mreža.

A drage dame mogu da budu samo ponosne, nikako uvređene, jer budimo realni – posvetiti ovoliko pažnje onima čije postupke nazivamo luckastim može se protumačiti samo kao veliki znak divljenja!

Kako izgleda kad muškarci imitiraju ženeOtvori galeriju
Da li možete da pogledate ovaj video a da ne zevnete? Da li možete da pogledate ovaj video a da ne zevnete? Motivacija za pesimiste Duhovite motivacione poruke za pesimiste Vladimir Putin zvučnici iz serije „Zvuk moći“ Putinova bista kao zvučnik Snaga empatije Snaga empatije · · ·