vino
PULS GRADA · gastro

Ako ste i vi od onih koji o uparivanju hrane i vina znaju tek toliko da belo vino ide uz belo meso ili ribu, a crveno uz svinjetinu, na primer, onda će vam ikonografici koje ćemo vam predstaviti u tekstu zasigurno pomoći. Više nećete grešiti, i konačno ćete znati koje vino da kupite u zavisnosti od toga šta ćete uz njega da grickate. Dakle, ne mora vino samo uz prase, može i uz čips, ali morate da znate koje vino će vam uz takve užine najviše prijati…

Koje vino ide uz kokice, čips, pizzu i slično? Jer, istina je, obično se na kraju napornog dana opustimo sedeći na kauču, vrteći kanale, uz koju čašu vina i neizostavne grickalice. Ali, pravi odabir zaista nije lak. Da li uz slatko i slano ide isto vino? Pogledajte prvi ikonografik, pomoći će vam.

Chardonnay uz kokice, Merlot sa čipsom. Možda probamo već večeras. A šta ako biste gricnuli nešto konkretnije? I tu imamo pomoć vrhunskih somelijera.

Nije ovde kraj. Ako vam se jedu tortilje, sledeći ikonografik će vam pomoći da ukombinujete vino. Ali i suši i pravo vino, ili divljač i pravo vino. Kao i slatkiše i pravo vino.

Ako ovde niste pronašli odgovore, sledeći ikonografik će vam pomoći, sigurno. Ipak, bitno je potpuno uživati u trenucima van posla, pa su pravi ukusi svakako veoma bitni. Smislite svoju novu omiljenu kombinaciju uz sledeći prikaz.

covergdjamarkov Gđa Mirkov: Nova poslastičarnica za stari miris i ukus detinjstva IMG_4662_cover Istok: Vijetnamska kuhinja u srcu Dorćola www.latimes.com Gladni Holivud: Šta se jelo nakon dodele Oskara Amaretti poslastičarnica Amaretti Pasticceria Italiana: Italijanski kutak na Vračaru · · ·