poslovna atmosfera
U VAZDUHU · promo

Aleksandra Radojević i Anđela Petrović su izabrane polaznice ovogodišnjeg Međunarodnog programa za diplomce kompanije Delez Srbija (Delhaize Serbia). One će u narednih 18 meseci dobiti priliku da se oprobaju u različitim pozicijama u okviru kompanije i steknu internacionalno iskustvo u oblasti maloprodaje.

International Graduate Trainee Program (IGTP) organizuje Delez Grupa (Delhaize Group) od 2010. godine i njime talentovanim diplomcima pruža jedinstvenu priliku da razvijaju liderski potencijal u internacionalnom i dinamičnom okruženju maloprodaje. Program počinje svake godine u septembru zasnivanjem radnog odnosa sa izabranim kandidatima i traje 18 meseci, nakon čega polaznici dobijaju priliku da svoju karijeru dalje grade u nekom od sektora kompanije u skladu sa svojim profesionalnim interesovanjima.

Bila sam zadivljena profesionalnošću zaposlenih od samog početka, ali i kandidatima koje sam u završnom krugu selekcije imala priliku da upoznam. Svi su bili više nego izvanredni i verujem da uopšte nije bilo lako izabrati polaznike ovogodišnjeg IGTP-a. Očekujem da ću kroz nove projekte i timski rad puno naučiti kaže Anđela Petrović, koja ovaj program vidi kao savršenu priliku da se oproba radeći u različitim sektorima kompanije.

„Kroz detaljan proces selekcije upoznala sam inspirativne mlade ljude i shvatila koliko Delez ulaže u svoj tim. Unapred se radujem ovom izazovu i prilici da sarađujem sa zaposlenima širom sveta.“, kaže Aleksandra Radojević, druga odabrana kandidatkinja.

Ove godine nakon dva meseca oglašavanja i pet krugova selekcije, kompanija Delez Srbija je polaznike programa birala među čak 1155 prijavljenih kandidata.

Ponosni smo što se veliki broj diplomaca zainteresovao za naš program i u tome video priliku za svoj profesionalan razvoj. Konkurencija je bila velika i na nama je bio nezahvalan zadatak da izaberemo  najbolje. Ovom prilikom želim da čestitam našim pobednicima, kao i svim kandidatima koji ušli u završni krug selekcije, jer su svi pokazali izvanredne sposobnosti i znanje“ , izjavila je ovim povodom Sanja Jevđenijević, potpredsednik ljudskih resursa i organizacionog razvoja.

Qatar Dvostruki luksuz: Qatar Airways je objavio specijalnu 2 za 1 ponudu za biznis klasu Strawberry Srpski startup Strawberry energy postavlja svoje solarne uređaje u Londonu Logo Otvoreni prvi konkursi Carlsberg i Dunđerski Fondacije Izložba „Kako sunce vidi vašu kožu“ Izložba „Kako sunce vidi vašu kožu“ u Knez Mihailovoj