Johnny-Cash-new-album-ftr
KULTURA · muzika

Sin country legende pronašao je u očevoj zaostavštini pesmu „She Used To Love Me A Lot“.

Osamdesete nisu bile dobar period za Johnnyja Casha, tad je pop country bio na vrhuncu popularnosti, a „čovek u crnom“ se nije dobro snalazio u tim vodama.

Tek kada je sredinom devedesetih započeo saradnju sa Rickom Rubinom, koji je do tada radio sa metal i hip-hop bendovima, njegova karijera je doživela ponovni uspon sa serijom albuma American, na kojima je obradio muzičare različitih generacija (Nine Inch Nails, Bonnie Prince Billy, The Beatles, Simon & Garfunkel).

Cash nije među živima već više od decenije, a njegov sin John Carter pronašao je neobjavljene snimke iz osamdestih, koje je Johnny Cash snimio za izdavačku kuću Columbia, pre nego što su tadašnji rukovodioci ove kompanije odlučili da prekinu saradnju sa njim.

Sa neobjavljene ploče Out Among the Stars, izdvaja se pesma She Used To Love Me A Lot, koju možete ovde da preslušate, pre nego što izgubljeni album ne ugleda svetlost dana 25. marta.

Beyonce-Knowles Beyonce kao borac za ženska prava Mister No Populizam: Muzika Mister Noa Devendra Banhart Devendra Banhart kao DJ u Kulturnom centru Grad Gudači Sv Đorđa Robi Lakatoš i Gudači Svetog Đorđa na Kolarcu