Telefon vibrator
U VAZDUHU · tech/web

Vibrator Izivibe je prva erotska igračka na svetu koja radi na osnovu pametnog telefona i njegovih vibracija. Falusoidna igračka zamišljena je kao i druge igračke iste namene, međutim, ova koristi naprednu tehnologiju u cilju postizanja zadovoljstva kod onih koji je upotrebljavaju. Kako smartphone može da stvori vibraciju u čitavoj svojoj dužini, užitak je neizbežan, i takoreći zagarantovan.

Vibrator Izivibe je aparat koji radi zahvaljujući sprezi pametnog telefona i vrhunskih karakteristika od kojih je sama igračkica napravljena, tako da nema razloga za brigu. Napravljen je od medicinskog silikona i bezbedan čak i za one koji su izuzetno osetljivi ili alergični. Izivibe je samo falusno kućište za vaš pametni telefon, koje stvara i emituje vibracije, slično kao takozvani „Baby chat“ koji će umesto vas umiriti dete.
Ovaj pametni vibrator postoji u nekoliko različitih veličina i sa sedam različitih opcija za užitak, a zahvaljujući odgovarajućoj aplikaciji može se upravljati i iz daljine.

iPhone 6s Retro iPhone 6s Retro: Povratak u budućnost sa kompanijom Apple shutterstock_135540548 5 aplikacija za avanturiste zvucnik u obliku lopte, phantom trois quars 2 Hi-Files Show: Tradicionalni audio i video sajam u Beogradu Biraj kako komuniciraš Praktični saveti kako da se što manje izlažete zračenju mobilne telefonije · ·