DSC_0628_tn
KULTURA · fotografija

„Beogradizmi V2.0″ su novo izdanje gorko-slatkih, vizuelnih aforizama o životu Beograda i Beograđana. Nakon pet godina od prvog izdanja „Beogradizama“, autor fotografija Aleksandar Knežević želi da prikaže sopstveno viđenje života u našem gradu. Stvarnost je odavno postala rubno područje između virtuelne i realne, percepcija je ono što nam se servira kroz ekrane uređaja kojima smo svojevoljno zarobili sebe.

U svetu van ekrana, obični ljudi, obične situacije, a ipak tako stvarni i živi, gorko-slatki. Pravi život fotografije je ispred vas, veliki format i foto-papir, kao što je i stvarni život van ekrana.

Aleksandar Knežević, rođen 1969, fotograf amater iz Beograda, više decenija se bavi fotografijom, uglavnom uličnom i dokumentarnom. Beogradizmi V2.0 su njegova druga samostalna izložba na temu života u Beogradu.

Fotografije sa izložbe „Beogradizmi V2.0“Otvori galeriju
best-of-engagement-2019-22e9d47a86 Ovako izgleda prava ljubav: Najbolje vereničke fotografije u 2019. page-suma Šuma najlepše izgleda iz ove perspektive BeFunky-collage Evo kako izgledaju digitalno obojene fotografije poznatih BeFunky-collage Izložba fotografija Dušana D. Aranđelovića „Između dva sveta” · ·