Huawei izlozba fotografije Mirko Tabasevic 519
U VAZDUHU · promo

Nakon svečanog otvaranja izložbe „Senke“ koja je nastala kao saradnja kompanije Huawei i poznatog fotografa Mirka Tabaševića, uverili smo se da je profesionalna fotografija postala dostupna svima. Sve fotografije koje su izložene nastale su najnovijim uređajem iz Huawei P serije – Huawei P30 Pro pametnim telefonom.

Ova intrigantna izložba, koju čini 10 crno-belih fotografija velikog formata, biće otvorena do 4. maja (izuzev praznika) u galeriji Neon u Beogradu.

Nije svakidašnja pojava videti izložbu fotografija nastalih pomoću pametnog telefona, ali kompanija Huawei je poznata po inovacijama i jedinstvenosti, kao i po vrednovanju i implementiranju modernih umetnosti (kao što je fotografija) u svoje uređaje. Upravo zbog konstantnog ulaganja novčanih resursa, kao i ljudstva u razvijanje i unapređivanje svojih uređaja, Huawei je s ponosom predstavio P30 Pro pametni telefon, kao i izložbu fotografija Senke.

Na deset crno-belih fotografija velikog formata nalazi se žensko telo, u svoj svojoj lepoti, uslikano oštrim okom Mirka Tabaševića. Veoma intrigantne i senzualne, moglo bi se reći i smele fotografije, predstavljaju ženu na uzvišen i poseban način, veličajući žensko telo kao simbol lepote i života. Različite poze i oblici tela, kao i uglovi osvetljenja pod kojima su fotografije nastale, dodatno su istakli sve detalje koje je Huawei P30 Pro telefonom fotografisao Tabašević.

Na pitanje zbog čega se izložba zove Senke, fotograf Mirko Tabašević je odgovorio: „Fotografije koje su nastale sastoje se iz svetlih i tamnih tonova a ovakva vrsta fotografije najbolje pokazuje taj kontrast. Senke su spoj moje ljubavi prema fotografiji, ženama i odnedavno novim tehnologijama. Huawei P30 Pro telefon je kroz ovaj proces pokazao da može da parira ozbiljnim fotoaparatima.“

Praćen izrazom Rewrite the rules, najnapredniji uređaj iz P serije – Huawei P30 Pro telefon je ispisao nova pravila, prvenstveno u oblasti fotografije, a onda i oblastima kao što su veštačka inteligencija, softver, diznajn uređaja i performanse.

Izložba fotografija „Senke“ Otvori galeriju

Na otvaranju izložbe gospodin George Zhang, direktor Huawei Device za region Balkana izjavio je: „Ovaj jedinstveni događaj koji predstavlja spoj ljubavi i tehnologije – Huawei izložba fotografija – nastao je neverovatnim Huawei P30 Pro pametnim telefonom. Kao i uvek, koračamo krupnim koracima napred i ispisujemo nova pravila! Huawei P30 Pro telefon kreiran je upravo zbog  toga što nastojimo da stvorimo nova pravila u svim ovim oblastima, a ova izložba je dokaz koliko smo ozbiljni u našoj nameri da budemo najbolji na globalnom tržištu.“

Pošto je Huawei P serija najpoznatija po izuzetno kvalitetnim i unapređenim kamerama, bilo je očekivano da će Huawei P30 Pro model nadmašiti sve svoje prethodnike, što se i pokazalo izložbom fotografija Senke.

Zahvaljujući kameri koja pruža neverovatne mogućnosti, Huawei se potrudio da, kao i uvek, svojim korisnicima pruži najbolje. Uz Huawei P30 Pro telefon svako od nas ima mogućnost da se oseti kao profesionalni fotograf i stvaralac sopstvene umetnosti.

BeFunky-collage Huawei priredio spektakularnu izložbu fotografija „Senke” IMG_4402r Otvaranje najvećeg Gigatron Megastore-a DV772451 Skechers promovisao najnovije modele patika D`Lites 3.0: Moderne, smele, udobne BeFunky-collage (8) Converse ERX-­260 X Don C – kolekcija inspirisana košarkaškim korenima · · ·