Izložba pasa
U VAZDUHU · urban flash

Cait Oppermann je fotograf i uradila je čitavu seriju fotografija na temu izložba pasa. Ipak, ova izložba je bila nešto sasvim posebno, jer se čini da je situacija iz minuta u minut bivala sve napetija, baš kao da se Cait našla u bekstejdžu neke modne revije tokom trajanja Nedelje mode, a ne u Westminster Kennel Clubu u Njujorku.

Kao i obično vlasnici su uvek više uzbuđeni od svojih ljubimaca, koje verovatno svi mirisi i potencijalni drugari interesuju više nego zamišljeni članovi žirija. Od svega verovatno najviše uznemirava činjenica da ovde ipak – svaka dlaka mora biti na svom mestu.

Cait je poznata po fotografijama koje uvek prikazuju neobične situacije. Ona ima savršeno oko za detalje i posmatrajući njene fotografije lako biste se zakleli da imate utisak kao da ste i sami bili na tom mestu. Za ovu izložbu pasa njena prava inspiracija nisu bili toliko psi, koliko njihovi vlasnici.

Doterivanje njihovih ljubimaca i mezimaca imalo je takve razmere preterivanja da je Cait time bila iznenađena, a pomalo i šokirana, ističući kako je u pitanju poseban svet ljudi za koji ne znate da postoje dok ih ne sretnete na ovakvom mestu. Ona tvrdi da postoji naročita ekscentričnost u čitavom događaju kakav je izložba pasa, kao i da je svim vlasnicima bilo pravo zadovoljstvo da Cait fotografiše baš njihove ljubimce, kako bi mogli da vežbaju poze i naravno zbog slave, koja se uvek podrazumeva!

Kako izgledaju poslednje pripreme pred izlazak na takmičarske pozicijeOtvori galeriju
Cristiano Ronaldo je otišao na čaj - ali to je bia loša ideja Cristiano Ronaldo je otišao na čaj – ali to je bila loša ideja Misterije sveta Za ljubitelje teorija zavere: Osam još uvek nerešenih misterija Lizalice i cveće Kako se slažu cvetići i slatkiši Nevaspitani putnici Najdosadniji putnici u avionu · ·