page-cover
PULS GRADA · moda

Zaboravite na sve što ste znali o jesenjim trendovima, jer ovo je sezona koja će imati sasvim drugačiju estetsku viziju. Modni komadi koje vam predstavljamo nose blistavu energiju i neverovatne detalje a inspiracija dolazi iz prirode i njene jedinstvene lepote.

Do sada ste zasigurno čuli za pojam polarne svetlosti. Upravo je on zaslužan za formiranje dobrog dela novih jesenjih kolekcija, a kako i ne bi kada se aurora borealis pojavljuje uvek u jesen! Neobična prirodna pojava odredila je kurs modnih trendova, a budući da se prostire od istoka ka zapadu, ne čudi što je kompanija Huawei kao ključnu boju za svoj model P20 Twilight odabrala upravo prelivajuću nijansu polarne svetlosti. Huawei dizajneri su prave sanjalice i novi model pametnog telefona dokaz je koliko veruju u magičnu moć i snagu boje sumraka.

Obratite pažnju na odevne komade koji asociraju na ’80-te, koktel haljine koje se savršeno presijavaju dok plešete ispod disko kugle i dvodelna odela u bojama sumraka ili ružičasto zlatnoj. Od ljubičaste preko plave pa sve do tirkizne, renomirani svetski brenovi predlažu modne detalje koji vape da budu upadljivi i primećeni. Ne plašite se slojevitog odevanja jer je ove jeseni baš sve u slojevima i velikim vizuelnim talasima. Otuda tkanine koje oponašaju mrlje od benzina, holograme i to u paru sa velikim naočarima u boji.

Antonio BerardiOtvori galeriju

A kada vam dosadi da budete nosilac modne štafete ništa ne brinite, pored naše planete aurora borealis se javlja i na Marsu, Jupiteru i Saturnu. Dakle, gde god da pođete, vi ste uvek spremni!

collage Najbolji kaputi za jesenju sezonu cover www.theidleman.com Kratka istorija smokinga ZENE U BOJAMA Brend ZIP By ZR: Veseli i smeli modeli collage Sve muze Karla Lagerfelda · · ·