Izyland
U VAZDUHU · promo

U današnje vreme veliki je izazov snaći se u lavirintu najnovijih tehničkih dostignuća i pronaći uređaj po svojoj meri kada nas svi bombarduju informacijama o veličinama rezolucija, brojem obrtaja ili gigaherca, prednostima LED-a i LCD-a, matičnim pločama ili recimo energetskom efikasnošću samog aparata.

S obzirom da odogovore na pitanja šta je najbolje rešenje za svakog od nas, nije lako pronaći, stučan i kvalitetan savet danas je jedna od najvećih vrednosti. Upravo na ovoj ideji nastao je Izyland (www.izyland.com), jedinstvena platforma za online kupovinu. Rukovodeći se idejom da život ne mora da bude komplikovan, već naprotiv izy i lak, izyland svakom od nas nudi besplatne savete ili ideju za kupovinu, ali i informacije o najinteresantinijim rešenjima koja mogu da nam olakšaju život.

Uz pomoć alata kao što su izy saveti i izy pretrage, specijalno osmišljenih testova svako od nas sada može da u skladu sa svojim potrebama,  navikama, svojom ličnosti najlakše i najjednostavnije donese odluku koja je dobra za njega. Na samom početku izyland nas savetuje kako da izaberemo za nas najadekvatnije aparate u sledećeim kategorijama: frižideri, TV, veš mašine, tableti, laptopovi i mobilni telefoni.  Na veoma brz i jednostavan način  sada možemo dobiti izuzetno kvalitetne predloge koji su prilagođeni našim stvarnim potrebama,  predloge za kupovinu uključujući i pregled cena i poređenje različitih prodajnih mesta. Čak i ako nabavka tehničkih uređaja nije trenutno u našem fokusu, mnoštvo korisnih ideja i predloga u sekciji Izysaveti  koji će vam olakšati i pojednostaviti život, sigurno jeste, kako i treba da bude.

Automatski nacrt Suarez, Bale, Rodriguez i Benzema nove zvezde adidas #ThereWillBeHaters filma Vuk sa Vol strita Novo ruho Cinestar filmskih kanala Poslovnica Telekoma Otvorena moderno dizajnirana poslovnica Telekoma Srbija u TC Merkator Zepter hotel Zepter Apart Hotel u Beogradu primio prve goste