pagecover
PULS GRADA · dizajn

Kada su prošle godine glasali na referendumu za ostanak ili izlazak Velike Britanije iz Evropske unije, londonski dizajneri Nathan i Sam T. Smith su poslali svoje glasačke listiće poštom, budući da su u tom trenutku nisu bili u domovini, već na evropskom kontinentu. Rezultat referenduma ih je jako razočarao, ali su odlučili da daju svoj doprinos nastavku saradnje sa kolegama iz Evrope.

Oni su u tu svrhu okupili najtalentovanije britanske dizajnere i napravili projekat pod nazivom Ja i EU. Dizajneri su dobili zadatak da naprave razglednice koje na kreativan način prikazuju njihov stav povodom Brexita i podeljenosti nacije. Razglednice su opisane kao svojevrsno ljubavno pismo Evropi.

Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju kreativni radovi britanskih dizajnera koji još uvek nisu preželili izlazak svoje zemlje iz EU.

Ja i EU: Razglednice iz podeljene nacijeOtvori galeriju
pagecoveradidas Urnebesni pokušaji crtanja logotipa poznatih brendova Festival Merlinka Zaljubi se zatvorenih očiju: Konkurs za plakat festivala „Merlinka“ Neobični sapuni Neobični sapuni: Odlična biznis ideja pagecover I bar kodovi mogu biti lepo dizajnirani · · · ·