pagecover
PULS GRADA · gastro

U današnje vreme, slikanje obroka je omiljena zanimacija svih fotografa amatera na društvenim mrežama. I mada većina profila na kojima se mogu videti takve fotografije nije vredna pažnje, postoje neki ljudi koji se malo više potrude pre nego što podele slike svojih obroka sa drugima.

Jedna od takvih osoba je Mišel Baltini, meksički umetnik koji svakih nekoliko dana na svom Instagram profilu objavljuje fotografije prženih jaja na oko zaista nesvakidašnjeg izgleda.

Prosto je neverovatno kako on uspeva da oblikuje jaja da izgledaju kao životinje, pojmovi iz popularne kulture, simboli, a u jednom neverovatnom slučaju, i kao čuvena slika Zvezdana noć Van Goga. Izdvojili smo za vas u galeriji njegove najinteresantnije kreacije, a za više fotografija ovih maštovitih obroka, posetite Mišelov Instagram profil.

Jaja na oko nikada nisu izgledala ovako dobroOtvori galeriju
cover Lulu: Pekare svetskog šmeka u Beogradu Nocciola_Home Made Company12 Home Made: Nocciola – neodoljivi krem od lešnika i čokolade _E0A1020cover Hotel Crowne Plaza: Novogodišnji praznici nam stižu 054_11-logo Ba.Ba.Lu: Čista petica ·