Close-Up Of Egg Over White Background
U VAZDUHU · društvene mreže

Verovali ili ne, glavna vest na internetu ovih dana je vezana za jedno obično jaje. Naime, slika ovog jajeta na Instagramu je u kratkom periodu dostigla blizu 40 miliona lajkova, čime je prestigla fotografiju Kajli Džener sa svojom bebom nakon porođaja, do tada najpopularniji post na ovoj društvenoj mreži.

Verovatno se pitate da li ima nešto specijalno u vezi sa ovim jajetom. Da li ga možda drži neka druga poznata ličnost ili je možda oblepljeno dijamantima? Ništa od toga! U pitanju je najobičnije jaje kakvo verovatno sada imate u svom frižideru.

Slika jajeta je objavljena na profilu @world_record_egg, čiji je vlasnik po njenom objavljivanju 4. januara napisao: „Hajde da zajedno postavimo svetski rekord za najviše lajkova za jedan post i prestignemo Kajli Džener. Možemo mi to!“

U nedelju je ovaj post i zvanično postao najpopularniji na Instagramu, tako da će Kajli morati da se zadovolji drugim mestom. Podsećamo vas, prethodni rekorder je bila njena slika sa njenom upravo rođenom ćerkicom Stormi Vebster koju je lajkovalo malo više od 18 miliona profila.

View this post on Instagram

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Za sada se još uvek ne zna ko je otvorio profil @world_record_egg, osim da je on član „bande jaja“. On je takođe izjavio da je „sada na redu druga faza i da je ovo samo početak“. Kajli Džener, sa svoje strane, nije ostala dužna jajetu pa je na svom profilu objavila sledeći post na kome se obračunava sa njime:

View this post on Instagram

Take that little egg

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Šta reći na kraju, osim da je svet krenuo u zaista šašavom smeru.

naslovna Ove supruge pokazuju koliko brak može da bude zabavan ezgif.com-webp-to-jpg Ovo su najuspešnije praznične reklame ove sezone naslovna Najkreativnije božićne dekoracije u bolnicama Tynwald-Mills1_640x345_acf_cropped Ma šta to rade ova dva medveda u tržnom centru? · · ·