Tar, James Franco
KULTURA · film/TV

Pogledajte trejler filma, zasnovanog na pesmama C.K. Williamsa, koji je režiralo dvanaest studenata režije na Njujorškom univerzitetu.

Film Tar inspirisan je pesmama američkog pesnika C.K. Williamsa i prati najvažnije momente u njegovom životu od detinjstva u Detroitu četrdesetih do perioda u Njujorku ranih osamdesetih. Uslovno podeljen na dvanaest delova (dvanaest pesama), film se kreće između sadašnjosti i prošlosti u pokušaju da objasni koja su iskustva (odnos sa majkom, drugim ženama, gubitak) formirala ovog pesnika koji je za svoj rad nagrađen Pulicerovom nagradom.

Glavne uloge u filmu tumače James Franco, Mila Kunis, Jessica Chastain i Zach Braff, što je neobično s’obzirom da film predstavlja studentske radove.

Film je doživeo svetsku premijeru prošle nedelje na Filmskom festivalu u Rimu, a datum početka prikazivanja u bioskopima još uvek nije objavljen.

936full-james-franco.jpg James Franco objavio roman, ima izložbu u Londonu Lars Von Trier Nymphomaniac Von Trier odustao od završnog reza u filmu Nimfomanijak ENDER'S GAME Filmska recenzija: Enderova igra Slobodna zona Slobodna zona na bis · ·