Jana voda i Zen art
U VAZDUHU · promo

Jana voda sa porukom je pre više od godinu dana pokrenula humanitranu akciju prikupljanja kapljica na sajtu www.vodasporukom.com na kojem su predstavljeni humanitarni-projekti kojima se „puni“ virtuelna boca Jana vode. Kapljice znače ostavljanje motivacione poruke na sajtu, like, share, ili korišćenje aplikacije za pametne telefone. Kada se prikupi dovoljno kapljica u virtuelnoj boci, može da se realzuje određena humanitarna aktivnost. Ovog puta Jana voda je izabrala saradnju sa Udruženjem ZEN art kojem će obezbediti sav neophodni materijal za oslikavanje zidova jedne dečje bolnice u Beogradu. Kompanija Jana poručuje – pridružite nam se u novom izazovu! Zajedno obojimo zidove dečijih bolnica!

Inspirisana prošlogodišnjom akcijom Obojimo BEO GRAD koju je pokrenulo Udruženje ZEN art u okviru projekta Beogradska nedelja umetnosti, čiji je cilj bio da oplemeni i ulepša izgled naše prestonice, Jana voda sa porukom pokrenula je novu humanitarnu akciju prikupljanja kapljica za oslikavanje zidova dečijih bolnica. Veliki broj dece se svakodnevno susreće sa sumornim i jednoličnim zidovima soba i hodnika bolnica. Kroz svet boja Jana voda želi da mališanima umanji strah od nepoznatog okruženja, nepoznatih ljudi i medicinskih procedura koje ih očekuju i da bolnicu pretvori u mesto gde mogu da upoznaju nove prijatelje, da se igraju i druže.

Inspirativne poruke, koje su u poslednje dve godine postale svojevrsni zaštitni znak Jana brenda, ovog leta potpisuje Lujza Hej najpoznatiji svetski lifecoach i začetnica ideje da pozitivnim mislima i stavovima možemo promeniti sebe i svet oko sebe. Upravo te poruke ljubavi, zdravlja i pozitivnih misli u kombinaciji sa veselim bojama i crtežima koje će oslikati mladi umetnici iz Udruženja ZEN art mališanima i njihovim roditeljima biće izvor dodatne snage u savladavnju svakodnevnih prepreka u bolnici.

Udruženje građana ZEN art je neprofitna nevladina organizacija osnovana u Beogradu 2012. godine. koju čine mladi profesionalci iz oblasti kulture i umetnosti kao i studenti Univerziteta u Beogradu i Univerziteta umetnosti. Jana voda vas poziva da i dalje ostavljate poruke jer svaki vaš like, share i aktivnost na sajtu donira kapljice i pomaže u ostvarenju cilja. Jedan cilj je upravo realizovan jer je donacijom u vidu nove kamperske opreme Udruženju Mladi istraživači Srbije omogućeno svakom od tih mališana da lakše menja svet!

Carnex Uživaj u paštetama i mazni milione Qatar Airways Qatar Airways: Zakoračite u svet bezgranične inspiracije Jelen pivo Stari dobri Jelen: Pogledajte neke od najboljih reklamnih fotografija iz prošlosti METRO šampioni humanosti METRO Cash & Carry Srbija traži šampione humanosti za 2015. godinu ·