dom
U VAZDUHU · svet

Smešten među drvećem u ruralnom Shizuoku, nalazi se šarmantni starački dom koji je dizajnirao arhitekta Issei Suma. Dizajnom imitira planinski pejzaž koji ga okružuje, a nudi moderne usluge savršene za one koji su proveli svoje živote naporno radeći i sad žele da se opuste.

Jikka je prvobitno bio dom za dve žene koje su otišle u penziju. Izgrađen je od betona i drveta, ima 100 metara kvadratnih i i opremljen je kuhinjom, gostinjskom sobom, trpazarijom, zajedničkim spavaćim sobama a postoji čak i spiralni bazen koji je pogodan za osobe u invalidskim kolicima. Takođe, ovaj smeštaj priprema i dostavlja hranu za sva starija lica u okruženju. Jikka je lep, funkcionalan i neobičan starački dom. Ali, ne čudi nas, Japan uvek ima nešto što ga izdvaja od ostatka sveta. U galeriji pogledajte kako izgleda.

JikkaOtvori galeriju
seks Lekcije Francuza i Amerikanaca o seksu poljska Svaki deo malog sela u Poljskoj prekriven je crtežima cveća gradovi Top 10: Najskuplji gradovi za život u 2017. godini rusija Šareni šljunak od flaša alkohola · ·