Japanci vežbaju
U VAZDUHU · svet

Japan je zaista izuzetna zemlja. Već smo više puta pisali o sjajnim stvarima koje su vezane za Japan. Povremeno među njihovim genijalnim izumima ima i onih koji se zapadnoevropskom čoveku mogu učiniti bizarnim, ali i to spada u onaj poznati šarm Japana.

Ono što nas najviše fascinira kada je u pitanju ova zemlja jeste činjenica da svake godine njeni stanovnici osmisle nešto neverovatno korisno i divno. Pored toga što se divimo lepoti i raskoši japanske kulture ne možemo a da se ne divimo i neverovatnim dostignućima japanskih kreativnih umova. Kada vidimo kakve su sve genijalne stvari izumeli ili uradili pitamo se zašto toga nema i kod nas? Možda zato što Japanci razmišljaju o dobrobiti cele nacije, možda zato što veruju da kada već jesmo deo ovoga sveta, imamo i dužnost i obavezu da ga učinimo boljim? Kada vidite o čemu pričamo razumećete zašto su Japanci ispred ostatka sveta.

Vežbanje na ulici, u kancelariji ili školiOtvori galeriju
evropa Kako da iznervirate Evropljane samo jednom rečenicom? svet Svet je neverovatniji nego što mislite svet Najbogatije, najzdravije i najsrećnije zemlje sveta dom Japan ima (možda) najlepši dom za stare na svetu · ·