page-japan-baba
U VAZDUHU · urban flash

Prošle godine u ovo vreme, 90-godišnja Japanka pod imenom Kimiko Našimoto prijatno nas je iznenadila svojim zabavnim Instagram profilom. Za razliku od većine mlađih korisnika ove društvene mreže, ova već ostarela baka ne shvata sebe previše ozbiljno i trudi se da napravi što smešnije fotografije za svoje pratioce.

Ona je u međuvremenu postala toliko popularna da je u decembru prošle godina u Tokiju održana izložba posvećena njenim slikama. Kimiko, međutim, nije posustala ni posle priznanja, već je nastavila da nas svakodnevno razgaljuje novim zabavnim fotografijama, od kojih su mnoge foto-montaže koje je baka sama napravila.

Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju neke slike ove šašave bake, a više njenih fotografija potražite na sledećem Instagram profilu.

Japanska baka nastavlja da nas zasmejava svojim zabavnim foto-montažamaOtvori galeriju
demisexual-1-1 8 znakova da seksualnost doživljavate na drugačiji način photo-1504194569341-48a2e831a3a7 Zbog čega muškarci preuveličavaju broj žena sa kojima su spavali? maxresdefault-1-1 Naučnici dokazali da duša ne umire photo-1490111718993-d98654ce6cf7 Svaka uspešna veza zasniva se na ove tri stvari · · · ·