4435010-13340260-312312-0-1534232095-1534232101-1500-1-1534232101-728-cdbb8359d9-1534948605
PULS GRADA · lepota

Japanska masaža Asahi popularna je širom sveta jer usporava starenje kože i sprečava njeno opuštanje. U prilog efikasnosti ove metode za podmlađivanje govori veliki broj super modela koji je svakodnevno primenjuju u svojoj jutarnjoj rutini. Stoga, drage dame, pripremite se, otkrivamo vam sve blagodeti ove masaže, te korake koje treba ispratiti.

Važno je napomenuti da Asahi masažu možete primenjivati kod kuće, i to ukoliko nemate tegobe, kao što su: osip, oštećenje kože, prehladu, grip ili probleme sa limfnim sistemom. Pre same masaže dobro očistite lice i ruke, a nakon toga namažite kremu za lice ili prirodno ulje. Pokreti se ponavljaju 3 puta, međutim u zonama gde je koža opuštenija postupak možete ponoviti 4 ili 5 puta. Da biste postigle maksimalan učinak, masažu praktikujte svakog dana, u isto vreme. U nastavku ćemo sa vama podeliti pokrete, kao i zašto je toliko delotvorna.

Prvi korak

Postavite šake malo ispod slepoočnica, u visini vrha ušiju, kao što je prikazano na slici. Blagim pokretima spuštajte šake ka ključnoj kosti. Na ovaj način, omogućavate bolji protok limfe. Ovaj postupak primenjujte na početku masaže, ali i na kraju bilo kog narednog pokreta.

Predeo oko očiju

Vrhovima srednjih prstiju zategnite kožu u predelu slepoočnica, a zatim laganim pokretima povlačite prste ka unutrašnjem uglu očiju. Zastanite na trenutak, pa zatim dovršite krug, povlačeći prste ispod obrva. Tako ćete se vratiti u početnu tačku, da biste ponovile postupak, ali samo do pola. Pogledajte ilustraciju kako biste bile sigurne da radite pravilno.

Čelo

Postavite šake na čelo, kao što je prikazano na ilustraciji. Pravite cik-cak pokrete, tako što ćete pomerati prste od središta čela ka slepoočnicama.

Predeo oko usta

Kada dođete do ove regije lica, ponavljajte svaki korak 3 ili 4 puta, i završite sa osnovnim korakom. Postavite središnje prste obe šake na bradu, a zatim ih kružnim pokretima lagano pomerajte ka gornjoj usni. Vrhovima srednjih prstiju pritisnite nosne otvore, pa ih kružnim pokretima podižite ka vrhu nosa, i nazad. Postupak je objašnjen na ilustraciji. Zatim pomerajte prste od vrha nosa ka obrazima, i nazad.

A-zona

Postavite palčeve ispod brade, a ostatak šake neka bude pri vrhu nosa, tako da formirate trougao, kao na slici. Laganim pokretima pomerajte prste ka slepoočnicama zatežući kožu.

Nadamo se da ste pažljivo čitale prethodni deo teksta, i da ste zabeležile korake. Primenjujte instrukcije i pratite kakve promene osećate. Ukoliko Asahi masažu bude primenjivale na pravi način, postići ćete sjajne rezultate za veoma kratko vreme. Samo budite uporne, jer se za 10 godina mlađi izgled vredi potruditi.

cover Jesenja nega lica – 4 maske koje morate isprobati K-Beauty Srbija K-Beauty Srbija: Kako da regenerišete kožu na najbolji način! PR - Septembar - Y KOOZMETIK: Ulje za masažu Y Slika 1 MND Dental: Lako do blistavog osmeha · · ·