5-26
PULS GRADA · gastro

Tražite potpuno novo iskustvo obedovanja u restoranu? Sledeći restoran u Tokiju bi vam sigurno odgovarao. Reklamiran kao „mesto koje će učiniti vaš život kreativnijim“, restoran pod nazivom „Tree by Nude“ svojim posetiocima nudi kombinaciju virtuelne realnosti, svetlosnih efekata, video projekcije, muzičkih efekata, i sve to, naravno, uz večeru od šest ukusnih jela.

Autor ovog nesvakidašnjeg koncepta obedovanja je japanski dizajner Rijotaro Maramacu. U trospratnom restoranu u blizini tokijskog Jojogi parka sve je osmišljeno da vas asocira na prirodu.

Gosti su pozvani da budu deo priče Scene iz života koja na vizuelno dopadljiv način i pred njihovim očima prikazuje rast jednog drveta. U svakoj fazi njegovog rasta, gostima se poslužuje jedno od pet jela, među kojima se nalaze dva predjela, jelo od ribe, jelo od mesa i jedno misteriozno jelo. Za kraj je ostavljen desert, koji se poslužuje u prostoriji pod nazivom Šumska laboratorija gde gosti mogu da vide sada već staro drvo tokom različitih godišnja doba.

Naravno, za ovakvo iskustvo moraćete da izdvojite malo više novca. Minimalna cena obroka je 115 evra. Više informacije o ovom originalnom restoranu možete potražiti na njegovom zvaničnom veb-sajtu.

cover www.openwalls.com La dolce vita: Nezaboravni slatkiši iz filmova (I deo) page-cover-coca-cola City letnja preporuka #1: Coca-Cola Zero Ginger 25891216444_ec551df4a7_b Hrana koja vas može ubiti _MG_9449_cover Pizza Bar: Novi momenti na novom meniju · · · ·