Japanski zečevi
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Deca su krenula u školu i sve je opet došlo na svoje, kuća je konstantno u blagom neredu, a vi ne stižete da se posvetite sređivanju jer niste zaboga hobotnica! Slični problemi muče čitavu planetu i u tome se ništa ne razlikujete od recimo Japanaca. Razlika je u tome što oni ipak imaju rešenje kako da srede kuću, i to na veoma kreativan način, a da to ne zahteva ni novac ni vreme!

Japanski zečići su idealno rešenje za one koji imaju sto i jednu gomilicu na stolu, ili po policama, koje im ne trebaju baš svakodnevno, ali trebaju jednom do dva puta nedeljno. Za takve situacije ovaj novi dizajnerski trend koji stiže sa istoka lako i jednostavno rešava muku o kojoj bi mnogo šta imala da kaže svaka iskusna domaćica.

U pitanju je novi proizvod kompanije Felissimo, koji je napravljen tako da na jednostavan način pomogne ljudima da organizuju sitnice potrebne u kućnom životu. Ne morate odmah posegnuti za pretraživačima i pokušati da ga naručite putem Interneta. Ponekad je nešto moguće napraviti i u kućnim uslovima, a neka vam ovo bude dobar uput u to kako.

Istina je da su ove vrećice inspirisane japanskim tradicionalnim furoshiki predmetima, a u pitanju su zapravo platna koja se vekovima u Japanu koriste za prenos robe, kao i za pakovanje poklona. Pomislite samo, koliko bi lepo bilo da decu od malena zainteresujete da sitnice stavljaju na isto mesto, i to takvo, koje će im odmah privući pažnju.

U slučaju da ste ipak rešili da se pozabavite naručivanjem originalnog zečića, koji košta oko 26 dolara, onda vas upućujemo direktno na sajt proizvođača. Srećno, sad kad imate pomoćnike u kući!

skandi Kuće koje izgledaju kao da u njima žive Hobiti nu Vrata Berlina knjige Kako sve možete da složite knjige Blogovi o enterijeru Na korak do inspiracije: Najzanimljiviji blogovi o uređenju enterijera ·