io
KULTURA · film/TV

Gospodar transformacija, glumac Jared Leto zaigraće ulogu legendarnog umetnika Andyja Warhola. Takođe, zajedno sa Michaelom De Lucom i Terencom Winterom on će i producirati ovaj film o životu slavnog pop art umetnika.

Film će uglavnom biti zasnovan na knjizi iz 1989. godine koje se zove Warhol: The Biography koju je napisao Victor Bockris. Pre ovog filma, talentovani Jared Leto će snimiti nastavak filma Blade Runner koji bi trebalo da izađe 2017. godine. Takođe, radi na novom albumu sa bendom 30 Seconds to Mars i radi na novoj kampanji za Gucci Guilty parfem.

Mi jedva čekamo da ga vidimo kao velikog Warhola jer obožavamo sve vezano za ovog slavnog umetnika. Još uvek se ne zna kada će početi snimanje filma, ali zato znamo da ćemo uskoro imati još jedan film koji treba pogledati.


Automatski nacrt „Will & Grace” se vraćaju?! Magnificent7_SBgr1 cover Filmski septembar hp Glumci filmova o Harryju Potteru- petnaest godina kasnije Sedam veličanstvenih Novi evropski bioskop – Bioskop “Sedam veličanstvenih” · ·