Jared Leto
PULS GRADA · moda

U svetu slavnih muškaraca trka oko publiciteta nije ništa manja nego kod suprotnog pola, čak ni onda kada je tema stil, moda ili kakva druga stilska zavrzlama za koju se dugo verovalo da postoji samo da bi udovoljila ženama.

Dobar primer za muškarce koji ne samo da brinu o svom izgledu nego i svesno uživaju u svakom svom modnom eksperimentu je Jared Leto. Budimo iskreni – ko uživa više u svojim selfie fotografijama od njega? Nema te blogerke koja je dostigla njegov nivo nonšalantnog, a šik šarma, i zato biramo baš njega da bude stilista ove sezone svim nesigurnim ženama…

Istina je, Leto bi voleo da ga shvatimo više kao kakvog avangardnog umetnika, možda Remboa, pa ipak, pored činjenice da je dobitnik Oskara, deo benda 30 Seconds to Mars i za one koji pamte on je i stari dobri „Jordan Catalano“, Leto bi mogao biti i stilista i to mnogim ženama i muškarcima, bez obzira šta vi mislili o tome.

Kako bismo vam približili zašto mislimo da je on pravi čovek da pomogne mnogima koji još uvek ne znaju za razliku između suknje i haljine, pripremili smo vam galeriju fotografija koje govore više od 1000 reči. Mada bi iskreno i samo jedna bila dovoljna – bravo!

Zato što zna koja boja može da zaokruži čitav izgledOtvori galeriju
Najbolje revije za Chanel Najbolje revije modne kuće Chanel Ivana Živković Martovska Moda za poneti Belo vino Vino & Fino top 2014: Najbolja bela vina u Srbiji Cipele koje će harati pločnicima ovog proleća Cipele koje će harati pločnicima ovog proleća · · · ·