love-560783_960_720
U VAZDUHU · urban flash

Svi znamo da ponekad „Ne“ znači „Da“, ali u nekim momentima „Ne“ stvarno može značiti „Ne“ ili čak „Možda“. Devojke mogu učiniti bilo kog čoveka zbunjenim.

Kada niste sigurni na koji način vas gleda baš ta devojka, onda bi trebalo da se upustite u dešifrovanje malih signala. Ovo može da bude i prilično zabavno. Što pre rešite misteriju, bolje za vas. Muškarci koji pokušavaju da zavedu devojku, znaju koliko je teško da provale da li joj se dopadaju. Ako očekujete od devojaka da vam kažu direktno šta misle o vama i šta osećaju, onda ćete se načekati. Pokušaćemo da vam otkrijemo kako na neverbalan način devojke pokazuju da im se baš vi dopadate.

1. Njene zenice se prošire kada vas ugleda

Kontakt očima utiče na proizvodnju oksitocina. Ovaj hormon nam pomaže da se osećamo kao da smo povezani sa osobom koja nam se sviđa. Zato uvek pokušavamo da stupimo u kontakt sa nekim koga volimo. Ukoliko se vaše oči sretnu, devojka kojoj se sviđate će stidljivo skrenuti pogled. Devojka koja nije zainteresovana to nikada neće učiniti. Kada razgovara sa vama, zenice će joj postati šire, iako to nije lako primetiti. Ako ste srećnik shvatićete vremenom, kad god ugledamo nekog koga volimo zenice se prošire.

2.  Pokušaće da vam se približi

Kada su 2 osobe u jednoj prostoriji, razdaljina između njih može mnogo reći o njihovom odnosu. Ako joj se dopadate, ona će pokušati da sedne bliže vama, čak i ako je stidljiva. Odlična metoda za otkrivanje da li vam se ona stvarno dopada jeste da joj se približite na otprilike 2 metra od njenog lica, ukoliko se pomeri, to je loš znak, ali ako ostane na istom mestu kada joj se približite, onda joj se sviđate.

3. Kopiraće vašu gestikulaciju i položaj tela

Obratite pažnju, ako devojka oponaša vaš položaj tela, gestove. Ukoliko dotaknete kosu, ona će to uraditi malo kasnije, ako krenete da pričate tiho, devojka kojoj se sviđate će sve ponavljati nesvesno. Ova imitacija se dešava instinktivno i znači da ona pokušava da vas bolje razume i pronađe nešto zajedničko. Inače, ovo se odnosi na oba pola.

4. Često će proveravati kosu i odeću

Ako devojka proverava svoju odeću ili kosu u vašem prisustvu, to znači da je nervozna. Ti pokreti pomažu joj da povrati svoje poverenje u sebe i da se osigura da izgleda dobro. Ako ona nije zainteresovana za vas, neće imati potrebu da popravlja izgled.

5. Dodirivaće usne

Kada devojka dodirne usne, to je jasan znak da je zainteresovana ili čak uzbuđena. To je tako očigledno da se ovaj pokret često koristi u filmovima. Ali budite oprezni, ako ona dodiruje usne svakih par minuta, ovo može biti samo loša navika.

6. Često gleda u ogledalo

Svaka devojka želi da izgleda besprekorno, pogotovo u blizini osobe koja joj se dopada. Dakle, ako uzima ogledalo svakih 10 minuta, to znači da je u stanju nemira i želi da se uveri da izgleda dobro.

7. Obratite pažnju na to kako drži ruke

Zatvorena poza i ruke koje se preklapaju na grudima ne znači nužno znak da joj se ne sviđate. Ponekad, devojka može da se oseća stidljivo i nije spremna da se brzo otvori prema vama. Morate biti strpljivi. Međutim, spuštene ruke, znače da vam daje zeleno svetlo.

8. Konstanto se igra kosom

Kada se devojka oseća stidljivo ili, želi da flertuje, instinktivno će dodirivati kosu i uvijati je oko prsta. Naravno, ovo se odnosi na devojke s dugom kosom. Isto tako i muškarci prolaze rukom kroz svoju kosu u trenutcima nervoze.

fas Kako da znate vodite li zanimljiv život? 50-ways-to-sit-animation-reference 50 načina sedenja: Koji je vaš omiljeni? pagehoteli Nisu se nadali ovakvim „iznenađenjima“ u hotelima 78 Kada ti majka kaže da se otrezniš · · ·