klupa
U VAZDUHU · promo

,,Malo je potrebno da parket postane podjum a jedna obična sreda najluđa subota!“ poručuje nova kampanja Gorkog lista. Sve što je neophodno je da uz sebe imate dobru ekipu, impuls pozitivne energije I jedan mali gorki faktor nestabilnosti svakog oblika dosade.

U životu svi težimo velikim stvarima I to je potpuno ok, ali nekada je potrebno malo da obične svakodnevne stvari, postanu velike i za pamćenje. U slavu malim stvarima koje podstiču velike, JEDINI PRAVI Gorki List je tu i u svom manjem izdanju od 100 mililitra, vrlo zgodnim za svaki džep.

U okviru nove kampanje ,,Guru dobre zabave“ Gorki List je plasirao na tržište i inoviran dizajn pakovanja 4 x 0.1, jer je čuveni biter piće za celo društvo.

Možete ga zvati unuče, gorkić, mali gorki listić ili kako god Vam se sviđa jer on je guru dobre zabave čak i kada je u maloj boci!

Woman shopping online Onlajn kupovina – jednostavnija, pametnija, bezbednija Leo Burnett i Strauss Adriatic Kako se budila Srbija poslednjih nedelja? cover gorki list „Gorki List“ je pokrenuo konkurs za najbolji video QR2 Svet je izabrao „Qatar Airways“