page-cover-dizajn
PULS GRADA · dizajn

Postoji toliko stvari na internetu koje nas dovode do ludila da je često potrebno odmoriti se od debata na društvenim mrežama, bombastičnih vesti i nesnosnih reklama, i pronaći način da se relaksiramo. Malo je stvari bolje za tu svrhu od uživanja u lepoti, a ako već niste raspoloženi da odete u prirodu ili muzej, ostaje vam opcija da svoju dnevnu dozu lepote potražite na internetu.

Jedan Instagram profil će vam pružiti odgovarajući odmor za oči, pogotovu ako ste pasionirani ljubitelj dizajna. Na nalogu koji se zove topdezigners ćete svakodnevno pronaći nove fotografije kreativno dizajniranog nameštaja, predmeta za kuću i drugih elemenata enterijera. Videćete stepenište koje je ujedno i polica za knjige, saksiju za biljke koja izgleda kao mala građevina ili, na primer, stakleni sto u okviru koga se nalazi veliko stablo. U našoj galeriji su dostupni mnogi primeri ovakvog jedinstvenog dizajna. Pogledajte kako oni izgledaju i ne zaboravite da zapratite topdezigners Instagram profil.

Jedinstveni dizajn predmeta za kuću koji će vas zadivitiOtvori galeriju
pjimage (77) Ovi izumi će vam olakšati život cover www.gypsy.ninja Kako su kreirani logoi poznatih brendova filmski-posteri Zašto su filmski posteri toliko slični? page-bauhaus Vek revolucije dizajna: 100 godina Bauhausa · ·