Otac i sin
fotografija

Tian Jun, otac je Tian Lija koji je rođen 1986. godine i to je čovek koji posebno ceni uspomene. Kako bi proslavili Lijev prvi rođendan 1987. godine, otac i sin su se fotografisali zajedno izvan njihovog doma. I tako je nastao projekat o kojem danas govorimo. Otac je mislio da će fotografisanje na istom mestu svake godine biti zanimljivo, a sudeći prema rezultatima bio je sasvim u pravu.

Jedina godina kada nedostaje fotografija jeste 2014. jer je tada Li bio u Americi na rođenju svog sina…

Ovo je stvarno jedan poseban oblik umetnosti, pošto i vreme i reči lete, ali fotografije ostaju, i sam pogled na njih može da vrati i vreme i izazove gomilu priče.

Kako izgledaju portreti oca i sina kroz vreme, pogledajte u našoj galeriji.

1Otvori galeriju

Čini se kao da su godine trenutak kada gledate ove fotografije po hronološkom redu. Ovo je fantastičan porodični album koji se završava tako što se u stvari proširuje novim članom porodice! Možda je ovim fotografijama upravo stvorena porodična tradicija, a u slučaju da prinova odluči da nastavi sa njom buduće generacije imaće zaista čemu da se raduju!

Nežan poklon svim ljubiteljima pasa Najmedenije fotografije pasa koje ste ikada videli Neobične svadbene fotografije Neobične svadbene fotografije nastale uz pomoć drona Ljubav podmlađuje Nekad i sad: Fotografije koje pokazuju da ljubav podmlađuje Nesvakidašnji  porodični album Nesvakidašnji porodični album · ·