13-Tricks-to-Remove-Grease-Stains-6-760x506
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Sigurno vam se bar jednom desilo da isprljate majicu, tepih ili neku drugu tkaninu nečim masnim, a da niste znali kako da fleku uklonite.

Navodimo vam jednostavne, odlične savete za uklanjanje mrlja od masnoće.

Kako da uklonite masne mrlje sa odeće: Puder za bebe

Ako se pitate kako ukloniti mrlje od masnoće sa odeće, puder za bebe će vam biti od velike pomoći. Ako na odeći dobijete mrlju od masnoće, pokušajte da obrišete mrlju s nekim dečjim puderom. Pobrinite se da ga dobro utrljate, a zatim uklonite i očistite višak praha. Ponovite sve dok fleka ne nestane.

Kako da uklonite masne mrlje sa šporeta: Soda bikarbona

Prvo naprskajte malo vode, a zatim pospite sodu bikarbonu. Neka malo odstoji, a potom obrišite vlažnim sunđerom ili krpom. Još jedna pogodnost sode bikarbone – dodavanje sode bikarbone u vašu tečnost za pranje posuđa razbija masnoću na prljavim sudovima.

Kako da uklonite masne mrlje sa tepiha: So

Kada pokušavate da otkrijete kako da uklonite mrlje od masnoće, so možda nije prva stvar koja vam pada na pamet, ali može biti od velike pomoći. Pomešajte alkohol i so u razmeri 4:1 i dobro utrljajte na mrlju od masnoće.

Kako da uklonite masne mrlje sa stolnjaka: Kreda

Nanesite kredu na mrlju na odeći ili posteljini i pustite da upije masnoću pre nego što je očistite. Ako se mrlja zadrži, ponovo utrljajte kredom pre pranja. Kreda će upiti ulja koja zadržavaju prljavštinu.

pjimage (20) Ove namirnice ne treba da jedete sirove photo-1476703993599-0035a21b17a9 Ovo se ne priča o zaposlenim mamama, a trebalo bi jaja Kako da skuvate savršena uskršnja jaja bez pucanja ljuske vacuum-2116241_1280 Mesta koja sigurno ne usisavate, a trebalo bi · ·