šeširi
U VAZDUHU · trend

Jesenji vetar nas čeka iza ugla, vreme je da spremimo „opremu“. Šal i kapa, šešir po ozboru, rukavice i eto-uz neku dobru jaknu, jesen može da počne. Za sve one koji uzdišu nostalgično za vremenom „starih šešira“ imamo lepu vest- vraćaju se na velika vrata u glamurozni svet mode.

Ako vam se sviđa slika kako ulazite u topli kafić gde vas već čeka drugarica sa osmehom i super toplom kafom, vi se osmehujete i skidate šešir, onda vam samo ostaje da u galeriji u nastavku članka proverite šta će se sve nositi na glavi ove jeseni.

Od hipsterskih beany kapa, da, jednu morate imati, preko beretki kao da ste u Parizu ’68. i tek ste krenule na faks, pa sve do polucilindara i damskih šešira… Ove jeseni je sve dozvoljeno na vašoj glavi. Tu je i kačket ako želite da budete u sportskom fazonu a i šešir sa velikim obodom ako hoćete da se sakrijete na ulici od poznanika sa kojima vas mrzi da časkate. Boje i dezeni- u obzir dolaze svi! Igrajte se i kombinujte. Ako vas mrzi da zamišljate sve ove kape i šešire, proverite u našoj galeriji na šta smo sve misli dok smo ih nabrajali.

Jesen u znaku šešira i kapaOtvori galeriju

Prada novi parfemi Prada najavljuje nove parfeme Modne novotarije Modne novotarije vn Neobična nova kampanja za nakit Karen Walker Idealne torbe Top 7 torbi: Poželjno je da ih imate · ·