pagecoverjesen
KULTURA · fotografija

Jesen ponekad deluje kao bajka. Očarani smo njenim prelepim nijansama žute, crvene i braon boje i jedva čekamo da posetimo lokalni park i uživamo u prelepom ambijentu, sa obaveznom toplom kafom u rukama i dragom osobom pored sebe.

Lepota ovog godišnjeg doba je glavna inspiracija ruske fotografkinje Kristine Makeve koja u svojoj novoj kolekciji prikazuje kako izgleda jesen u različitim zemljama sveta.

Kao što se da primetiti na slikama u našoj galeriji, nema preterane razlike između jeseni u Londonu, Moskvi, Beču ili na Novom Zelandu. Jednako je božanstvena svuda!

Neka vas ova serija fotografija inspiriše da napustite svoj dom i relaksaciju pronađete u delu grada okruženog prirodom, ili još bolje, provozate se malo do vašeg sela ili jednog od popularnih nacionalih parkova. Sigurno se nećete pokajati zbog te odluke!

MoskvaOtvori galeriju
pagesvadbacover Najbolje svadbene fotografije 2017. BeFunky-CollageG567-1000x499cover Preživeo je smrtonosni ujed dok je pravio umetničko delo Miz0mnOfwK0TrC01b8ZVGL Oni žive u divljini guy-photoshopping-childhood-photos-conor-nickerson-11-59df0bdb5d367__880 Ubacio je sebe u svoje stare fotografije · ·