Svetski dan sladoleda
PULS GRADA · aktuelno

Svetski dan sladoleda biće obeležen širom sveta konzumacijom omiljene letnje poslastice. Ustanovljen pre 33 godine u Americi, praznik sladoleda stekao je milionske poklonike širom meridijana. Inicijativa za proslavu ovog dana potekla je sa najvišeg nivoa: od američkog predsednika Ronalda Regana, koji je 1984. treću nedelju jula proglasio za zvaničnu nedelju praznika sladoleda.

U kvalitetu, ali i konzumaciji sladoleda, Srbija apsolutno prati svetski trend. Sladoled je jedna od retkih poslastica koju svi vole, a najteži izbor je odabir omiljenog ukusa. Povodom Svetskog dana sladoleda pozivamo vas na jedinstveno druženje od 18 sati u Tašmajdanskom parku na platou iznad spomenika Desanki Maksimović.

Za Beograđane i goste grada Frikom je obezbedio puno besplatnog sladoleda, a uz omiljenu poslasticu decu svih uzrasta očekuje niz zanimljivih sadržaja: igra Jagodići i dinosaurući, Krofnica, igra memorije, trka u džakovima i predstava Jagodići i dinosaurusi. Za verne kolekcionare Jagodića i dinosaurusi biće organizovana i menjaža sličica, stoga ne zaboravite svoje duplikate.

cover 5 novih serija koje željno iščekujemo Putno osiguranje Imate li dovoljno novca da putujete bez putnog osiguranja? Fiat 500 Fiat 500 uvršten u postavku Muzeja savremene umetnosti u Njujorku (MoMA) Smirnoff Ice i Exit Ko uz pomoć Smirnoff Ice ide na EXIT? · · ·