Hugo Beograd
PULS GRADA · shopping

HUGO pop-up prodavnica nalazi se u srcu beogradskog šoping distrikta. Na 68 metara kvadratnih, prostire se jedinstveni šoping enterijer, koji oslikava urbani i progresivni stav ovog brenda. Još na otvaranju nove radnje, svi posetioci imali su priliku da se uključe u aktivaciju tokom koje je odeća personalizovana baš za njih.

HUGO kreira garderobu koja ohrabruje individue da budu baš ono što jesu. Sada je otišao korak dalje, i to personalizacijom majica dugih i kratkih rukava na kojima su štampana imena onih koji ih nose, ali tako da se ispravno čitaju samo u ogledalu što izabrani personalizovani logo čini savršenim za pravljenje selfija. Mogućnost da sebi nabavite komade sa personalizovanom štampom biće dostupna u pop-up radnji do 22. decembra.

U novoj prodavnici mogu se pronaći najnovija muška i ženska jesen/zima 2018 kolekcija, koju karakterišu oštre linije i jednostavan, čist dizajn, zbog čega se komadi ističu, kršeći ustaljene norme i očekivanja. Krojevi čine suštinu ove kolekcije, pa je HUGO prvenstveno namenjen pojedincima koji diktiraju trendove.

Zapratite HUGO na društvenim mrežama:

#iamHUGO

@hugo_official


Cover Photo1 Dune London: Luksuzni brend obuće i aksesoara collage Idealan praznični poklon za vašeg muškarca Foto za ilustraciju Pripreme za praznike: Novogodišnja dekoracija IMG_9413 Paunovi: Nova prodavnica dekorativnih predmeta na Dorćolu · · · · ·