Da li su vaše novogodišnje čestitke već spremne?
PULS GRADA · dizajn

Za one koji imaju dečicu, od početka decembra kuju se obično planovi oko priprema, što onih krupnih, što sitnijih za valjano dočekivanje i Nove godine i Božića. Počevši od novogodišnje jelke, pa preko bombona i ukrasa, do čestitki, koje će vam vaši mališani, zajedno sa vaspitačicama i učiteljicama, kao iznenađenje prirediti malo pred prvi januar. I od vas će očekivati sličnu vrstu entuzijazma, i kreativnosti, a najbolje će biti ako čestitke ove godine napravite zajedno….

Nije dovoljno sa samo upakujete poklon, i najlepši ukrasni papir ne može da zameni čestitku u kojoj personalizovano, i na sebi svojstven način nekome čestitate predstojeće praznike. Ako takve pravite sa decom, ne zaboravite da napravite i jednu za baku, ujnu ili tetku i drug članove familije, one koje dete ističe kao značajne, i za koje znate da bi ih mali znak pažnje iskreno obradovao.

Imajte na umu da u ovom slučaju skupocenost ne igra nikakvu ulogu, kao i da će se svako pre i više obradovati ako vidi vaših ruku delo, pa makar one bile i trapave, nego da mu poklonite nešto što se može kupiti svuda i što ne govori baš ništa o onome koji sa primaocem želi da podeli radost.

Da li su vaše novogodišnje čestitke već spremne?Otvori galeriju
Yoda fontana Yoda fontana Školski autobus je postao kuća. Stari školski autobus postao je kućica iz snova Beoizlog Novi suveniri u Beoizlogu: Duhovita konzumacija Beograda Stolice neobičnih oblika Odmorite se u ustima opakih predatora · · · · ·