Donald Trump
KULTURA · film/TV

Vi se smejete mačizmu, šovinizmu i potpunoj trapavosti nove političke zvezde Donalda Trumpa, ali on vešto gazi prema jednoj kući okrečenoj u belo! Rasista i demagog je izgradio imperiju uz pomoć građevinske industrije, prodaje i iznajmljivanja nekretnina, a sada je dobio i svoju filmsku verziju biografije, u kojoj igra ni manje ni više nego sjajni Johnny Depp.

Trejler za film, koji je dobio svoju parodičnu verziju u trajanju od pedesetak minuta pojavio se na sajtu Funny Or Die. Video se dosta oslanja na zatureno remek-delo iz Trumpove prošlosti, reč je o njegovom bestseleru, i popularnoj knjizi o biznisu, koja je 80-ih žarila i palila širom SAD-a, da bi se potom pojavio i tv film pod nazivom The Art of the Deal koji je bio svojevrsna kompilacija Trumpove biografije i njegovih poslovnih uspeha, a koji je režirao sam Trump.

U svakom slučaju, u filmu koji je nesrećno dobio termin za emitovanje kada i važna ragbi utakmica pa je takva situacija razljutila njegovog tvorca, i povukao je film sa televizije, glavnu ulogu u pozajmljivanju glasa ima Johnny Depp i zaista nije loš.

Novi kino-bonton Novi kino-bonton: Ima li života bez i posle naćosa? cover1 Epski film „Bogovi Egipta“ stiže u bioskope Get a Job Pogledajte trejler za film „Get a Job“ Palme u snegu Ladies Night za Dan zaljubljenih u bioskopima Cineplexx · · ·