naslovna (BGR)
KULTURA · film/TV

Već smo vam predstavili 5 filmova kojima se najviše radujemo u 2019. godini, ali teško je ograničiti se na samo pet za celokupnu godinu pred nama. Dobre vesti su da očekujemo plodnu kinematografsku žetvu i zato vam predstavljamo još filmova na koje treba obratiti pažnju.

Žanrovski, 2019. godina će biti raznolika po pitanju filmova, što znači da će svako imati ponešto da pogleda u bioskopu. Za vas smo izdvojili još nekoliko ostvarenja za koja verujemo da će biti vredna vašeg vremena.

Little Women

Istina je da postoji već nekoliko ekranizacija ovog popularnog romana Luize Mej Alkot, ali nova verzija donosi zanimljivu glumačku i rediteljsku postavu. Greta Gervig režira ovaj film i ponovo sarađuje sa Seršom Ronan i Timotijem Šalameom, a njima se pridružuju Ema Votson, Florens Pi, Lora Dern i Meril Strip.

Toy Story 4

Nakon svakog dela Priče o igračkama mislili smo da nema više šta da se kaže dalje, ali autori su nam dokazali da grešimo. Nadamo se da će tako biti i ovog puta i da će ovaj serijal ponovo doneti osmehe i mlađim i starijim gledaocima.

Star Wars: Episode IX

Da li će ovo biti poslednji deo popularne naučnofantastične sage, ostaje da vidimo. Osma epizoda je toliko podelila fanove da ostaje pitanje kome će se i koliko dopasti nastavak. Ne sumnjamo u veliki bioskopski odziv publike.

Avengers: Endgame

Naš tip za najgledaniji film ove godine ipak ide nastavku Marvelove epske sage o superherojima. Prethodni deo je dobio fenomenalne ocene i publike i kritičara i ne prođe ni jedan dan a da neko ne smisli novu teoriju o tome šta će se desiti dalje.

Zombieland 2

Nakon deset godina, konačno ćemo dobiti nastavak veoma popularne zombi komedije, a najbolje je to što se vraća reditelj Ruben Flajšer, kao i originalna postava iz prvog dela – Ema Stoun, Vudi Harelson, Džesi Ajzenberg i Ebigejl Breslin.

cover21-1000x500 Blitz Film ulazi u 2019. godinu sa velikim očekivanjima Arctic-768x432 Arktik: Trejler za novi film o borbi za opstanak na Severnom polu 567561-walt_disney_pictures Bizarne teorije o popularnim prazničnim filmovima plakat_47fest Dobitnici Zlatnih globusa na 47. FEST-u · · · ·