Goran Kovačević
U VAZDUHU · promo

U nagradnoj igri „Srećni McObrok“ kompanije McDonalds Srbija do sada su izvučena četiri srećna dobitnika, ali imate još malo vremena, jer su do 15. maja u igri još dve srećke koje mogu da vas odvedu na Svetsko prvenstvo u fudbalu, na utakmicu Srbija – Brazil, koja će se odigrati u Moskvi, 27. juna. Dobitnici će imati priliku da sa sobom povedu još jednu osobu, a obezbeđeni su im i avio prevoz, transferi, smeštaj, putno i zdravstveno osiguranje.

Prvi dobitnik je Beograđanin Goran Kovačević, inače veliki obožavalac fudbala i naše reprezentacije, koji je na insistiranje unuke došao u McDonald’s restoran na ručak, i upravo tada izvukao svoju McObrok srećku koja mu je obezbedila put na Svetsko prvenstvo. S velikim nestrpljenjem iščekuje polazak na dugo priželjkivani put, a sa njim će krenuti i njegov sestrić, otac devojčice “odgovorne” za srećni ručak na koji su zajedno krenuli.

Drugi dobitnik ove nagradne igre je gospodin Haris Ljajić, koga je srećni obrok zatekao u Nišu. Haris je mislio da je sve to samo san, imajući na umu veličinu nagradne igre i same nagrade, jer je, kako kaže, „Svetsko prvenstvo spektakl koji se jednom u životu doživljava”. Na put će povesti svoj dobrog prijatelja, sa kojim se i zatekao u restoranu tom prilikom.

Treća izvučena dobitnica je gospođa Branislava Vranić, koja je krenula da isprati svog partnera na put, kada su odlučili da ipak prvo sednu u McDonald’s da ručaju. Iako isprva nisu planirali da naruče McObrok, Branislava je insistirala i – osećaj je nije prevario, izvukla je dobitnu srećku! Put u Moskvu ih, pored sjajne prilike da prisustvuju meču Svetskog prvenstva, dodatno raduje, jer je to jedna od destinacija koju su dugo priželjkivali da posete.

Nedavno je izvučen i četvrti srećni dobitnik, gospodin Nenad Pavićević, koga je srećni McObrok takođe obradovao kartama za Mundijal i koji će se pridružiti ostalim dobitnicima na putu za Moskvu.

Još dve dobitne srećke čekaju da nađu svoje vlasnike i odvedu ih na fudbalski spektakl decenije. Ključ za njihov pronalazak leži u vašoj omiljenoj McObrok kombinaciji – burger + pomfrit/salata + piće! Ne oklevajte, možda ćete upravo vi sedeti na tribinama novosagrađene „Otkritje arene“ 27. juna!
Srećno!

Ana Ljubinković Ana Ljubinković kreira malu crnu haljinu samo za vas Buzz Sneakers Station Buzz Sneaker Station proslavio 3. rođendan! Ne dozvoli da pukne Hemofarm: Crveni baloni u znak borbe protiv visokog krvnog pritiska Smart Water GLACÉAU smartwater: Voda inspirisana oblacima · · · · ·