pirelli-hero_1544137101_cover
PULS GRADA · aktuelno

Poznati italijanski proizvođač guma Pirelli je objavio kalendar za 2019. godinu na čijim stranicama možemo videti četiri poznate dame u različitim senzualnim pozama: supermodel Điđi Hadid, balerinu Misti Kopland, glumicu i bivšu manekenku Leticiju Kastu i glumicu Džuliju Garner.

Ali šta je to toliko pogrešno po pitanju novog Pirelli kalendara, šta je ono što zbunjuje? Slavni dani ovog brenda izgleda su davno prošli, na istom fijakeru su se odvezli u prošlost zajedno sa supermodelima iz ’90-ih kada je sve kiptalo od zdravlja i golotinje. Danas, sa novim pravima i stavovima prema ženskoj golotinji i njenoj zloupotrebi čini se da su kreatori starih snova ostali bez posla i prostora za komentar.

Za fotografa ovog broja izabran je čuveni Albert Votson. Povodom kolekcija slika koja nosi naziv Snovi, on je rekao sledeće: „Moje fotografije za ovogodišnji Pirelli kalendar prikazuju četiri uspešne žene koje su odlučno sledile svoje snove. Zajedničko za sve njih je da su veoma aktivne u svojim profesijama i još uvek sebi zadaju nove ciljeve i razmišljaju o tome gde žele biti za 5, 10 i 20 godina.“

Pirelli kalendar za 2019. je manje eksplicitan od mnogih prethodnih kalendara. Da nas ne shvatite pogrešno, nismo mi za golotinju, mi smo za iskrenost. Kada vam neko tvrdi da je sve isto, mi se pitamo – ko će prvi da kaže da je car go, ali da modeli u novom Pirelli kalendaru baš i nisu! U našoj galeriji možete videti fotografije koje će se naći u ovogodišnjem Pirelli kalendaru.

Leticija KastaOtvori galeriju

A kako je bilo tokom pravljenja kalendara sa Điđi, Misti, Leticijom i Džulijom, pogledajte u videu u nastavku…

Svi Coca-Cola domovi Svi Coca-Cola domovi u Atlanti Kragujevac Plaza U Kragujevac Plazu Deda Mraz stiže ranije Saša Pančić Raznovrstan program u Kulturnom centru Beograda collage Najlepša izdanja poznatih na Versace reviji u Njujorku · · ·