Najlepše žene na svetu
PULS GRADA · lepota

Lepe žene zasigurno prolaze kroz grad, ali lepe žene vam se smeškaju sa plakata i bilborda, one vam mašu sa televizijskih ekrana, pa čak i sa ambalaže za proizvode koje svakodnevno koristite. Teror lepotom izgleda je odavno nastupio i one najlepše neće se osećati loše što vi imate koji kilogram više, što nemate zelenoplave oči ili pune usne. Da li se iko više seća izreke – lepota je u oku posmatrača?

Pre nego što se upusite u pregled još jedne liste najlepših žena sveta imajte na umu da se ovakve sastavljaju gotovo svakodnevno, i da samo one na njima osećaju istinsku muku kada se spuštaju ili podižu na top listi. Ukoliko se setite nekog imena koje se ne nalazi na listi budite slobodni da nas podsetite.

1. Nina Dobrev

Najlepša žena sveta je kanadska glumica i manekenka koja vodi poreklo iz Bugarske. Pojavljivala se u filmovima kao što su Fugitive Pieces, Away from Her, Never Cry Werewolf ali je igrala i u mnogim serijama. Kaže da je putovanje njen hobi,a gluma njena strast. Većina je pamti iz filma The Perks of Being a Wallflower.

2. Emmanuelle Chriqui

Takođe kanadska glumica, rođena u Montrealu. Znamo je iz HBO-ove serije Entourage, a započela je karijeru još sa 10 godina. Chriqui je nominovana za najbolju glumicu u okviru DVD Exclusive Award-a, i to u konkurenciji od 100 glumica, a pamtimo je iz filma You Don’t Mess with the Zohan (2008).

3. Jessica Alba

Američka glumica je i uspešna poslovna žena. Započela je karijeru kao glumica, sa 13 godina, i još tada prozvana seks simbolom.

4. Dianna Agron

Američka glumica, plesačica i pevačica. Ona je takođe koosnivač i tvorac sajta You, Me, and Charlie. Pleše od svoje treće godine, a iza sebe ima i veliki broj reklama u kojima je angažovana.

5. Monica Bellucci

Italijanska glumica i model. Karijeru je započela sa 13 godina, a tokom studija je modelingom zarađivala džeparac. Pojavila se u crno-beloj reklami za Dolce & Gabbana, a francuski ljubitelji filma Malena (2000) proglasili su je najlepšom ženom sveta.

6. Olivia Wilde

Olivia je američka glumica, scenarista i producent. Rođena je u Njujorku, a odgojena u Vašingtonu. Poznata je po ulozi Alex Kelly u The O.C. Ne čudi što je Olivia bila veoma zapažena u filmu The Girl Next Door, ona je zaista devojka iz komšiluka.

7. Scarlett Johansson

Model, glumica i pevačica koja je prilično rano ušla u svet filma. Godine 2003. je nominovana za Zlatni globus, ali je broj reklama, modnih kampanji i filmova u kojima je viđamo iz godine u godinu sve veći.

8. Penelope Cruz

Jedna od zaista najlepših žena sveta. Rođena u Španiji, ona je glumica i model, a prve glumačke korake ostvarila je na španskoj televiziji. Cruzova je bila deo modnih kampanja za Mango, Ralph Lauren i L’Oréal. Oskara je dobila za sporednu žensku ulogu u filmu Vicky Cristina Barcelona (2008).

9. Angelina Jolie

Angelina je znana svima koji makar i sporadično prate filmske novosti. Dete filmskog radnika i sama je, naročito u poslednjih par godina više iza nego ispred kamera. Lara Croft joj je otvorila vrata Holivuda i A filmskih spektakla, a slava je dodatno učvršćena skandalom oko veze sa Bradom Pittom. Dobitnica je jednog Oskara i tri Zlatna globusa. Njene senzualne usne su njen glavni adut.

10. Charlize Theron

Charlize Theron je rođena u Južnoafričkoj republici, bila je balerina da bi se potom preorijentisala na glumu. Sa 14 godina postala je manekenka, a glumački uspesi nizali su se, sa akcentom na teške, zahtevne i složene junakinje koje je igrala.

11. Meryem Uzerli

Glumica tursko-nemačkog porekla, koja se zbog svoje očaravajuće lepote prvenstveno očiju proslavila i u svetu mode.

12. Anne Hathaway

Glumica koja je svoj debi imala na televiziji tokom 1999. godine. Nominovana je i za Oskara, a veliku popularnost stekla je igrajući u popularnom filmskom hitu Devil wears Prada.

Marylin Monroe Marilyn Monroe se vraća Max Factoru Idealni prolećni parfemi 10 novih parfema idealnih za proleće Brada Najbolje brade na izložbi posvećenoj borbi protiv raka kože Parfimerija Sava Parfimerija Sava : Miris beogradske prošlosti ·