Juliette Lewis i Marc Jacobs
PULS GRADA · moda

Sa 18 godina Juliette Lewis je bila filmska zvezda koja je istina imala već ozbiljnih problema sa drogom, ali o tome se nije pričalo, niti mislilo. Sa 22 godine morala je na rehabilitaciju, i srećno se drži dalje od poroka do dana današnjeg, a sada je ovoj lepoj crnokosoj ženi 42 godine.

Oni koji su je upoznali tvrde da je kod nje i boja glasa i način na koji koristi i naglašava prideve u rečenici ono što sagovornika redovno ostavi bez teksta. Filmska heroina devedesetih danas se više bavi muzikom i pisanjem tekstova u svom bendu Juliette and the Licks, a kako je nedavno najavljeno, ona će biti glavna u kampanji za proleće/leto 2016. čuvenog brenda Marc Jacobs.

Juliette Lewis je legenda kakve se jednog dana nadaju da će biti Chloë Sevigny/Brody Dalle/Christina Ricci. Sasvim odmerena, neobična, izražene mračne strane koja se tek povremeno oslobađa, uz nezaobilaznu ljubav prema rokenrolu. A zašto je važno sve ovo spomenuti? Zato što je Lewis muza i centralna figura nove kampanje Marca Jacobsa, koji je predstojeće proleće video u izrazito rokerskom stilskom pravcu, a ženu kao samostalnu, drčnu i seksi rokerku!

David Sims je uradio fotografije a uz Lewis na njima se pojavljuju glumica Ruby McCollister i manekenke Riley Montana, Alek Wek i Mattia Pardini. Kako je strana štampa otkrila, poziv Jacobsa da Juliette Lewis bude zaštitno lice važio je već nekoliko godina, ali izgleda da je glumica tek sada razumela šta se od nje očekuje, ili je konačno našla dobar razlog zašto da odmah kaže „da“.

Tokom Nedelje mode u septembru 2015. godine bila je predstavljena kolekcija koju će ovog proleća i leta reklamirati baš slavna Juliette Lewis.

Visoka moda u Parizu Najbolje sa Nedelje visoke mode u Parizu David Beckham H&M: David Beckham odabrao ključne komade za sezonu proleće/leto 2016. cover S ofingera: Žarko Stepanov Naomi Campbell i Kate Moss Naomi Campbell i Kate Moss – slavne prijateljice · ·