Restoran Jump INN
U VAZDUHU · grad

Jedan od najbolje rangiranih hotela visoke kategorije beogradski Jump INN hotel, proslavio je četvrti rođendan. Turisti su Jump INN hotel prepoznali kao posebno mesto za uživanje u Beogradu. Ono što pre svega cene je izuzetno gostoprimstvo, jedinstveni dizajn i udobnost, i poslovanje po najvišim standardima u ovoj oblasti. Prema analitici hotela, u Beogradu su gosti najzainteresovaniji da obiđu centar grada i Kalemegdan, da se provozaju rekama i posete preporučene muzeje. U tome su im od velike pomoći usluge „Guest Relation Agenta“ koji je na raspolaganju znatiželjnim gostima Jump INN hotela.

Hotel Jump INN je tu da im prezentuje i realizuje turističke atrakcije Beograda i cele Srbije i pruži sve neophodne informacije o tome šta mogu da vide, obiđu, posete, a onda im i organizuje sve to.

Šta su gosti Jump INN hotela preporučivali jedni drugima:

Turisti su najčešće zainteresovani za obilazak Kalemegdana, centra grada, beogradsku podzemnu turu i krstarenje rekama. Zanimljivo je da se gosti Jump INN hotela iz Holandije i Velike Britanije oduševljavaju ranojutarnjim džogiranjem duž savamalskog šetališta.

Istražite Savamalu i podzemne lagume

Jedno od mesta koje obavezno razgledaju u Beogradu je Savamala. Najstariji je deo grada u kome se nekada trgovalo i gde su se održavale skupštinske sednice. Danas Savamala, sa velikim brojem restorana, barova, nekoliko galerija i izložbenih prostora kao i prelepih zgrada koje se nalaze u krugu od par stotina metara od Jump INN hotela, predstavlja centar umetnika, kreativaca i ljubitelja umetnosti. Najpopularnija tura za strance je podzemni Beograd. Na stotine skrivenih lokaliteta intrigiraju i oduševljavaju a bogata istorija naroda koji su gradili Beograd je sadržana u pećinama, lagumima, zazidanim rekama, tunelima, bunkerima i drugim građevinama. Podzemlje priča legende o Beogradu od rimskog, austrijskog, turskog i srpskog perioda i svaka epoha je šarmantna na svoj način.

Iznajmite bicikle i odvezite se do Ade Ciganlije

Još jedno lepo i opuštajuće iskustvo koje turisti izdvajaju je vožnja električnih bicikala od Savamale do Ade Ciganlije, popularnog gradskog poluostrva, izletišta i kupališta koje je obraslo gustom listopadnom šumom i prošarano proplancima i livadama. Električni bicikl ne zahteva okretanje pedala, već se snaga motora ručno podešava slično kao dodavanje gasa na motorciklu a možete ga iznajmiti na recepciji Jump INN hotela.

Probajte lokalne ukuse

Kako bi se upoznali sa kulturom Srbije turisti žele da probaju domaću lokalnu hranu. Od gastronomskih iskustava ističu da im se posebno dopadaju – sporo pečena teleća rebarca, teleći kotlet sa šumskim pečurkama, rižoto sa biftekom i piletina sa žalfijom. Od dezerata izdvajaju tradicionalni dezert – hrskavi kolač od jabuke. Ovi specijaliteti su na meniju Jump INN hotela gde se pripremaju od najkvalitetnijih svežih sezonskih namirnica sa naših prostora i prezentuju na moderan način. Takođe, svim ljubiteljima veganske i vegetarijanske hrane hotel nudi veliki izbor ukusnih jela.

Record Store Day Record Store Day na otvorenom Dom sindikata Novi prostor u srcu grada: Nova Dvorana Doma sindikata IMG_8048_cover Wurst Platz distrikt: Mesto dobre zabave Bankomat u Srbiji za kupovinu i prodaju Bitkoin u Idea London prodavnici · · ·