pagecover
U VAZDUHU · pop trash

Nije prvi put da se susrećemo sa „upadima“ ikona pop kulture na stara remek dela slikarstva i vajarstva, ali ovog puta imamo priliku da ih gledamo u animiranoj varijanti u gif formatu, što je, mora se priznati, dosta zabavnije od standarnih fotošopova na koje smo navikli.

U ovoj kolekciji između ostalog možemo da vidimo Mr. Bina kako pravi društvo Isusu i apostolima na slici Tajna večera Leonardo da Vinčija, Kevina iz filma Sam u kući kako vrišti na slici Krik Edvarda Munka i Madonu koja đuska uz pesmu Vogue na Karavađovoj slici Polaganje Hrista u grob.

Autorka ovih zabavnih kombinacija, Hazal Yalım, redovno postavlja nove radove u istom stilu na svom Instagram profilu. U našoj galeriji možete videti njenih 12 najuspelijih kombinacija.

Junaci pop kulture su zalutali na dela klasične umetnostiOtvori galeriju

One hit wonders Hit pre svega: Sećanje na ovdašnje one-hit wondere Pop izleti na engleskom Limitid edišn: Izleti ovdašnjih pop zvezda na internacionalno tržište cover Lažni posteri koji su razonodili stanovnike Kalifornije cover Poznate ličnosti vole stare telefone · · ·