game-of-thrones-disney-style-illustration-combo-cover
KULTURA · art

Poslednjih godina u periodu marta i aprila smo željno iščekivali novu sezonu popularne serije „Game of Thrones“. U 2018, nažalost, moraćemo da se zadovoljimo ponovnim gledanjem starih epizoda budući da ćemo u 8. sezoni moći da uživamo tek naredne godine. To pak ne znači da se nećemo radovati svakoj novoj zanimljivoj kreaciji vezanoj za seriju, koju će praviti njeni verni obožavaoci.

Ovog puta je pred nama zabavna kolekcija ilustracija koja prikazuje Deneris, Džona Snoua, Sersej i naše druge omiljene junake serije u stilu likova iz crtanih filmova studija Dizni. Za kreaciju kolekcije su odgovorni Fernando Mendonça i Anderson Mahanski iz kompanije Combo Estudio.

Ako ste poštovaoci serije Game of Thrones i Diznijevih crtaća, nećete moći da odolite njihovim ilustracijama. Pogledajte u našoj galeriji kako izgleda ova kombinacija dva popkulturna fenomena.

Junaci serije „Game of Thrones“ u stilu Diznijevih crtaćaOtvori galeriju
Vlada - Goranka Matić Izložba fotografija Goranke Matić na Kontakt konferenciji page-cover Portreti poznatih od emodžija coverilustracije Umetnički izazov koji će trajati 365 dana IzložbaRazumiosećanja-slikeiasamblažiIvanaMartić12-17.martKućakraljaPetraI_2 Izložba slika i asamblaža „Razum i osećanja“ · · ·