Twin Peaks
U VAZDUHU · urban flash

Mladi grafički dizajner i ilustrator Adrien Noterdaem autor je ove kolekcije crteža koja je glavne likove iz jedne kultne serije predstavila kao junake drugog slavnog televizijskog serijala.

Noterdaem na svom blogu, koji se upravo i zove Simpsonized, postavlja crteže na kojima likove iz popularne kulture predstavlja kao junake serije The Simpsons. Ovaj kreativac, koji se na internetu predstavlja pod imenom ADN, pomenute portrete radi sa takvom preciznošću da zaista svakog trenutka očekujete da ožive u duhu poznate američke humoristične serije. Noterdaem je do sada „obradio“ mnoge javne ličnosti poput Lady Gage ili Beyonce, ali i junake iz mnogih poznatih serija kao što su House of Cards ili How I Met Your Mother. Našu pažnju privukla je zanimljiva kolekcija crteža koja se oslanja na čuveni Lynchov Twin Peaks, te u galeriji možete pogledati njene glavne simpsonizovane junake.

The Man from Another PlaceOtvori galeriju
Lasta Pogled na ptice Meggins Muške helanke: Budućnost mode ili potpuni promašaj Nastya Nudnik Simboli internet doba na slavnim umetničkim delima naslovna Kampanja protiv „ljubavnih katanaca“ u Parizu · · ·