Jutro bez kafe
U VAZDUHU · urban flash

Ustali ste rano i u žurbi nekako uspeli da zaboravite da popijete prvu kafu, i tako je sve počelo… Za one kojima jutarnja kafa pomaže da se razbude i fokusiraju na dnevne obaveze dan kada preskoče da popiju svoj „čarobni napitak“ može izgledati kao noćna mora.

Iako naučnici tvrde da kafa ne pomaže razbuđivanju već ima neke druge, ali korisne funkcije za organizam, nama se ne čini da je uvek tako.

Ljudi kojima je prva kafa obično povezana sa jutarnjim ritualima imaju neobične dogodovštine kada preskoče svoj tamni napitak. Takve se situacije obično događaju kada alarm ne zazvoni na vreme, pa je jutro svakako haotično i užurbano, ali oni koji su bili svedoci nečijeg teškog i pospanog jutra, bez prve šoljice kafe, napravili su ove duhovite fotografije. Ponekad zaista nije lako biti ranoranilac!

Bez odeće, ali nikada bez kafeOtvori galeriju
Muškarci i kafa Instagram trend: Zgodni momci sa šoljicom kafe #menandcoffee Šta znači biti roditelj Šta zapravo znači biti roditelj pepeljuga Diznijeve princeze u epskoj rep borbi Chuck Norris Chuck Norris: Najbolji udarci i fore ·