Jysk donacija OS Dimitrije Tucovic Zaječar 2
PULS GRADA · aktuelno

Povodom skorog otvaranja radnje u Zaječaru, međunarodni maloprodajni lanac JYSK, donirao je kancelarijski nameštaj u vrednosti većoj od 250.000,00 rsd OŠ „Desanka Maksimović˝ i tako razveselio učenike škole.

Regionalni vođa prodaje JYSK-a Miodrag Zdravković posetio je OŠ Desanka Maksimović, gde je u prisustvu direktora škole, Nebojše Milijića donirao nameštaj kako bi deci ulepšali školske dane.

„JYSK je kao kompanija angažovan kroz društveno odgovorne projekte i uvek se trudimo doprineti lokalnoj zajednici. Našim dolaskom u Zaječar ne otvaramo samo nova radna mesta već svojim angažmanom u obliku ove donacije odgovaramo i na stvarne potrebe ovog grada i njegovih stanovnika. Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo da smo imali prilike ovom prilikom pomoći baš ovoj ustanovi i razveseliti njene osnovce.˝ izjavio je Zoran Malešević, retail menadžer JYSK-a za Srbiju.

JYSK trgovina u Zaječaru koja posluje na preko 1.200 metara kvadratnih u sklopu Capitol parka, Čupićeva 2, otvoriće se 30. maja, a biće zaposleno 7 novih radnika. JYSK je osnovan 1979. godine u Danskoj, a danas JYSK grupacija posluje sa preko 2.750 prodavnica u 52 države širom sveta. Samo kroz poslednju godinu otvoreno je gotovo 140 novih radnji. Grupacija JYSK zapošljava gotovo 23.000 zaposlenih uz godišnji promet od oko 3,58 milijardi evra.

BeFunky-collage Nova Schweppes boca inspirisana originalom iz 1783. godine predstavljena na Noći muzeja 10 godina uspešne saradnje FON-a i Coca-Cole HBC Srbija Decenija uspešne saradnje FON-a i Coca-Cole HBC Srbija foto 1 Veliki praznik sladoleda na Kalemegdanu u subotu, 18. maja BeFunky-collage Skriveni dragulji Noći muzeja: Priče koje ne bi trebalo propustiti · · ·