K-Beauty Srbija
PULS GRADA · lepota

Završeno je leto, vratili smo se s mora, i koliko god ja lepo imati preplanuo ten, sada je pravi trenutak da se koža pojačano neguje i oporavi od izloženosti Suncu i zračenju. Stručnjaci nas opominju da koža sve pamti, a posebno kad je ne negujemo na pravi način, što brzo postaje i vidljivo. Stoga ja sad pravi trenutak da joj pružimo kompletnu negu i pripremimo za pad temperatura koji sledi.

UKOLIKO JE VAŠA KOŽA SVETLA, I NA SUNCU DOBIJA PEGICE I  FLEKE, za vas predlažemo:

SORABEE WHITENING CREAM, kremu koja će vašu kožu prosvetleti, pegice i fleke ublažiti, i ujednačiti vaš ten. Osim toga, zahvaljujući sastojcima iz dubina mora, vitaminima B, i hijaluronskoj kiselini, koža će biti odlično hidrirana i dobiće potrebnu čvrstinu.

Proizvod možete poručiti on-line klikom OVDE.

AKO  JE VAŠA KOŽA ZRELIJA , potrebna joj je intenzivna nega, minerali, vitamini, i antioksidansi koji stimulišu metabolizam kože i borbu protiv bora. Zato je proizvod za vas:

SORABEE WRINKLE CREAM

Ova krema izuzetno bogata hranljivim materijama, morskim planktonom, kolagenom iz morske zvezde i hranljivim uljima. Kompletna nega u jednoj kremi (bez masnih tragova), pružiće vašoj koži sve što joj je potrebno.

Kremu poručite klikom na link OVDE.

ZA ZRELU KOŽU, NA KOJOJ SU VEĆ VIDLJIVE FINE LINIJE I BORE, spremili smo naše najjače anti-aging oružje – iz GOLD KOLEKCIJE:

PLANEZEN NANO EGF CREAM

Krema intenzivno obnavlja kožu i deluje protiv bora, ujednačava ten, jača elastičnost i hrani kožu lica. Bogata tekstura ove kreme, koja sadrži faktore rasta i ekstrakt placente, uz primenu nano-tehnologije, pruža koži izuzetnu obnovu i brzo vidljive rezultate, već u prvih nedelju dana upotrebe.

Kremu poručite klikom na link OVDE.


PR - Septembar - Y KOOZMETIK: Ulje za masažu Y Slika 1 MND Dental: Lako do blistavog osmeha azrouel-bbt-f14-020-1535992742 Nokti u trendu za predstojeću sezonu cover www.popsugar.com 10 najboljih frizura za jesen 2018. · · · ·