K-Beauty Srbija
U VAZDUHU · nagradne igre

Zašto Sorabee?

Sorabee kolekcija sadrži patentirani sastojak – kolagen dobijen iz nekontaminirane morske zvezde iz dubine okeana. Kolagen iz morske zvezde SF (Starfish) daje koži elastičnost, učvršćuje je, i intenzivno se bori protiv bora.

Morska voda iz dubina okeana daje koži prozračnost, omogućava izbalansiranost tonusa kože, održava je čistom, hidriranom i omogućava joj sopstvenu revitalizaciju. Različiti morski sastojci (plankton) pozitivno utiču na opušetnu i oštećenu kožu koja je nastala usled posledica zagađene životne sredine.

Odložite prve bore kolagenom iz morske zvezde, pomozite joj da se sama regeneriše i čisti. Sorabee Balancing Aqua Cream je super hidrirajuća water drops krema za intenzivno hidriranje i učvršćivanje kože. Ima laganu, gelastu teksturu koja se lako nanosi i prodire duboko u kožno tkivo. Prilikom nanošenja, stvarno možete osetiti da se gel pretvara u vodene kapljice. Radi bolje apsorpcije kreme kapljice masirati kružnim pokretima do potpunog upijanja. Miris je blag, podseća na čistoću i more, koji nakon par minutra nestane.

Proverite da li će se kapljice pojaviti na vašoj koži i šta se dešava ukoliko ih nema? Ukoliko se kapljice ne pojave znači da je koža potpuno dehidrirana.

U našoj nagradnoj igri odgovorite na nagradno pitanje i osvojite neki od proizvoda korejske kozmetike K-Beauty. Odgovore, kao i obično napišite u komentarima ispod ove vesti, na našoj FB stranici. A kako glasi pitanje? Da je K-Beauty crtani film, koji bi to crtani bio?

Aroma kutija Novi Grand Aroma set – Poklon za pravu Aromu Gaša Šeprtlja GAŠA ŠEPRTLJA: Vodimo vas u bioskop da vidite najgoreg radnika Hemofarm anticelulit gel Thiomucase gel: Sloboda i ženstvenost Ariel 3 u 1 modna revija Revolucija u održavanju odeće uz Ariel 3 u 1 · · · ·