haircut17
KULTURA · fotografija

Političari svakako spadaju među vrlo popularne ljude širom planete. Bilo da ih volite ili ne, o njima se neprestano govori. Zbog toga je bitno da očuvaju reputaciju i imidž ozbiljnih, uglađenih ljudi. Za njihov izgled uglavnom je zadužen tim profesionalaca, koji uredno vodi računa o svakom detalju. Te, jednom kada shvate šta im pristaje, svetski lideri retko se usuđuju na promene. Ipak, da li ste ikada razmišljali kako bi poznati političari izgledali kada bi promenili frizure?

Ok, priznajemo da su ove frizure malo ekstremnije nego što bismo očekivali za ljude njihovih godina, ali je zbog toga i sam efekat toliko smehotresan. Zamislite samo Obamu sa dredovima, Berluskonija sa pompadurom ili Buša sa kikicama… Urnebesno, zar ne? Fotografije koje slede obećavaju ludu zabavu! Stoga, pogledajte našu galeriju i doživite svetske lidere iz malo drugačijeg ugla. Možda vam se ovako više dopadnu!

Ćelavi TrampOtvori galeriju
page-cover Singapur iz vazduha brandon-kidwell Dvostruka ekspozicija: Susret ljudi i prirode Vatromet boja, rustične fasade i skrovite ulice regije Cinque Terre Prizori italijanskih dvorišta kao iz bajke page-makeeva Maštovite foto manipulacije jedne Ruskinje · · · ·