kučići pod vodom
fotografija

Seth Casteel je fotograf, koji, kako sam kaže živi i u Njujorku i u Los Anđelesu, a kojeg je svet upoznao zahvaljujući fotografijama koje je uradio sa modelima – kučićima koji rone.

Prva serija fotografija bila je, sada postaje jasno, samo početak jedne neverovatno dobre ideje koja se dopada zaista svima, a i sami modeli nisu previše nezadovoljni položajem koji imaju – pogledajte ih samo, zaista se ne plaše ni vode ni snimanja. Nova foto serija pod nazivom Underwater Puppies biće objavljena u okviru knjige, koja će sadržati sve najdivnije kučiće i njihovu ronilačku veštinu. Casteel kaže da časovi plivanja za preko 1500 pasa koliko je on imao nisu ni malo lak zadatak, a naročito ako za cilj imate sticanje poverenja. Umetnik tvrdi da je najteže bilo savladati želju nekih kučića da svojevoljno skaču u bazen po igračke, a potom iz istog izađu kada oni to požele.

Kuce koje roneOtvori galeriju
Titanik potonuo - vest u ondašnjoj štampi Fotografije koje su obeležile 20. vek East Village Promene jednog grada: Ist Vilidž u Njujorku ’84. i danas Burning Man Burning Man: Alternativna festivalska groznica Najneobičnije plaže Neobične plaže · ·