Kučići i mokri poznati
U VAZDUHU · urban flash

Uvek se ističe kako slavne ličnosti uvek izgledaju besprekorno, kako plaćaju veoma skupe frizere da bi „svaka dlaka“ bila na svom mestu. Hm, to je prilično neobično mada duboko usađeno verovanje, a kao što ćete imati priliku da vidite i netačno. Ima dana ili trenutaka kada vam nisu baš „sve na broju“ i tada se verovatno više osećate kao pas nakon pljuska, a manje kao zvezda sa naslovne strane.

Uporediće slavne ličnosti zli ljudi koji predstavljaju sedmu silu sa sto različitih bića i pojava. Svašta će tim obešenjacima pasti na pamet, a među tim svaštarijama i fotografije pasa.

Da, zaista je tako, da slavne ličnosti liče na pse i to još pokisle ili sveže okupane pse, e, to još niste videli. A evo vam zgodne prilike – samo kliknite na našu galeriju i dobro se zabavite!

George Coon-houndOtvori galeriju
Idealan selfie ili gubitak zdravog razuma? Još jedna nepotrebna novotarija: „Selfie“ ruka Coloring Book for Grownups Bojanka za odrasle – treba se šaliti na svoj račun Pogledajte šta se dogodi kada iPhone6 skuvate u Coca Coli Pogledajte šta se dogodi kada iPhone6 skuvate u Coca Coli Sociološki eksperiment: Pitala je 100 momaka da li bi spavali s njom (Ne)pristojna ponuda: Pitala je 100 momaka da li bi spavali s njom · · ·